Duurzaam, goedkoop én origineel.

Dat is waar Het Nije Gelukje voor staat. We leven in een wegwerpmaatschappij, terwijl dat helemaal niet hoeft. Ook met tweedehands spullen kun je de mooiste cadeaus samenstellen. En nog beter nieuws: dat samenstellen heb ik alvast voor je gedaan!

Waar het allemaal begon...

Hoi! Mijn naam is Stephanie en ik ben de bedenker en oprichter van Het Nije Gelukje! Ik zie het altijd als een grote uitdaging om zoveel mogelijk passende en bij elkaar passende cadeaus te vinden voor mijn dierbaren en het liefst zo duurzaam mogelijk. Ik merk steeds vaker hoe graag de mensen om mij heen dit ook daadwerkelijk krijgen, maar ook hoe lastig anderen het vinden om zelf zulke cadeaus te vinden. En toen dacht ik… Waarom help ik mensen niet daarbij? Zie hier, het ontstaan van een webshop vol duurzame, tweedehands artikelen, alvast voor jou samengesteld in cadeaupakketten!

Het Nije Gelukje heeft nu ook nieuwe duurzame, niet-tweedehands cadeaus, gemaakt van duurzame materialen. Zo is er voor ieder wat wils!

 

Stephanie van den Berg-Luksen

Oprichter van Het Nije Gelukje

Winkelwagen