Waar het allemaal begon...

Hoi! Mijn naam is Stephanie en ik ben de bedenker en oprichter van Het Nije Gelukje! Even ter info: ‘Nije’ is Nijkerks (Niekarks) voor ‘nieuw’. Nijkerk betekent dan ook ‘nieuwe kerk’.

Ik zie het altijd als een grote uitdaging om zoveel mogelijk passende en bij elkaar passende cadeaus te vinden voor mijn dierbaren en het liefst zo duurzaam mogelijk. Ik merk steeds vaker hoe graag de mensen om mij heen dit ook daadwerkelijk krijgen, maar ook hoe lastig anderen het vinden om zelf zulke cadeaus te vinden. En toen dacht ik… Waarom help ik mensen niet daarbij? En dit in combinatie met mijn grootste hobby: kaarten versturen, zorgde voor het ontstaan van een webshop vol duurzame ansichtkaarten en brievenbuscadeaus, ideaal om los of als set cadeau te geven! 

 

Stephanie van den Berg-Luksen

Oprichter van Het Nije Gelukje

Winkelwagen