Duurzaam én origineel.

Dat is waar Het Nije Gelukje voor staat. We leven in een wegwerpmaatschappij, terwijl dat helemaal niet hoeft. Ook met tweedehands spullen kun je de mooiste cadeaus samenstellen. En nog beter nieuws: dat samenstellen heb ik alvast voor je gedaan!

Daarnaast verkoopt Het Nije Gelukje ook losse tweedekansjes, nieuwe maar duurzame en zelfgemaakte en duurzame producten.

Waar het allemaal begon...

Hoi! Mijn naam is Stephanie en ik ben de bedenker en oprichter van Het Nije Gelukje! Even ter info: ‘Nije’ is Nijkerks (Niekarks) voor ‘nieuw’. Nijkerk betekent dan ook ‘nieuwe kerk’.

Ik zie het altijd als een grote uitdaging om zoveel mogelijk passende en bij elkaar passende cadeaus te vinden voor mijn dierbaren en het liefst zo duurzaam mogelijk. Ik merk steeds vaker hoe graag de mensen om mij heen dit ook daadwerkelijk krijgen, maar ook hoe lastig anderen het vinden om zelf zulke cadeaus te vinden. En toen dacht ik… Waarom help ik mensen niet daarbij? Zie hier, het ontstaan van een webshop vol duurzame, tweedehands artikelen, alvast voor jou samengesteld in cadeaupakketten!

Maar daar stopte de uitdaging niet. Niet iedereen wil tweedehands cadeaus, dus begon mijn zoektocht naar nieuwe, maar toch duurzame cadeaus. Ook wilde ik aan de slag met gerecyclede en andere zelfgemaakte cadeaus.

Het Nije Gelukje is een mooie verzameling geworden van nieuwe, tweedehands en zelfgemaakte cadeaus, met gezamenlijk thema: duurzaamheid!

 

 

 

Stephanie van den Berg-Luksen

Oprichter van Het Nije Gelukje

Winkelwagen